Sociale Më shumë

Gezuar 8 Marsin nga TV Teuta

Prej tvteuta11:22, 8 Mars 2016

8 Marsi nje dite qe mbart respekt,dashuri te pafund,per ato qe na dhane jete nga jeta e tyre per nenat tona e per te gjitha grate Gezuar 8 Marsin nga Televizioni Teuta.

Per ato qe naten e bene dite dhe na mekuan me qumesht nga gjiri i tyre. Per ato qe gjenden prane sado larg qe te jemi ,sa here zemrat tona deshperohen,sa here shpirtrat tane renkojne. Per ate krijese te mbushur me kaq dashuri,me kaq miresi.

Ndaj sot ne kete dite te shenuar urojme te gjitha nenat tona.Gezuar festen e 8 Marsit per te gjitha nenat e botes,per ato me te dhemshurat,me te mirat, me te shtrenjtat.  Dite te mbushur me lumturi per te gjitha grate,gezuar nga Tv Teuta.

  • 1

    Radio