Sporti Më shumë

Gara në gjuajtjen e piatellave

Prej tvteuta10:52, 12 Maj 2016

Në kuadër të Manifestimit “Pranvera në Anë të Malit” , NP “ULQINI” në bashkëpunim me  OJQ  “ORA”  dhe  OJQ “SHEPKA”  organizojnë  garën në gjuajtjen e piatellave.

 

  • Gara do të mbahet të dielen me dt. 15.05.2016, ne Stadiumin  e  Shasit .
  • Gara fillon në ora 09: 00 h,
  • Të drejtë pjesmarrje kanë gjuetarët e Komunës së Ulqinit që kajnë mbi 21 vjeç dhe që e kajnë të kryer  Provimin e gjuetisë.
  • Secili pjesëmarrës garën do ta zhvilloj me Armën e vet personale.
  • Municioni është i siguruare nga organizatorët,
  • Pjesëmarrja kushton 10 euro për person,
  • Të interesuarit duhen të lajmerohen në hapësirat e NP “ULQINI” ose në nr. e tel. 067/729-001 dhe OJQ “SHEPKA” në nr. 069-462-652 për ta konfirmuar pjesëmarrjen, deri me 14.05.2016 vj.

  • 1

    Radio