Politikë Më shumë

FUSHATA PER  NATO PAK E MERZITSHME

Prej tvteuta14:40, 31 Mars 2015

Fushata e Qeverise per anetaresim ne NATO alianse eshte pak e merzitshme,nuk po jep rezultatet e duhura dhe nuk po hapen ceshtje te reja,ka vleresuar kryetari I Aleances qytetare, Boris Raoniq. Prej vete fillimit strategjia e komunikimit ka nenkuptuar dokumentin I cili ka pershkruar modalitetet e komunikimit me opinionin vendas dhe te huaj, por implementimi ishte I dobet dhe I papershtatshem duke shpenzuar mjetet e taksapaguesve malazias dhe duke I rrumbullaksuar obligimet si te kryera, pa I analizuar rezultatet e tyre, deklaroi Raoniq.

  • 1

    Radio