Politikë Më shumë

Fuad Haxhibeti u zgjodh per drejtor te Organizates turistike

Prej tvteuta15:36, 7 Maj 2016

Sot keshilli drejtues i Organizates Turistike per drejtor te ri te kesaj ndermarrje ka emeruar mr Fuad Haxhibetin nga radhet e Forces se redemokrtike, post i cili i takoi ketij subjekti  sipas marreveshtjes se subjekteve politike. Haxhibeti deri me tani ka ushtruar postin e kryetarit te Kuvendit te Komunes se Ulqinit, kurse  punen ne krye te detyres se OT-se do ta marre nga dita e hene. Te perkujtojme se OT  gjate vitit te kaluar ka pasur problematika te shumta me keqperdorime te mjeteve financiare, duke shkaktuar skandale me zhdukjen e shumes se parave prej 3100 eurosh, te cilat jane procesuar dhe shumes prej 700 euro te cilat nuk jane paraqitur ne polici.

  • 1

    Radio