Sociale Më shumë

Fronti Demokratik sulmon ministrat e opozitës

Prej tvteuta16:22, 18 Qershor 2016

Zyrtari i Frontit Demokratik Jovan Vuçuroviq ka deklaruar se ministrat e opozitës në qeverinë  e Malit të Zi kanë aranxhim paszgjedhor me kryeministrin Millo Gjukanoviq, prandaj nuk mund të pritet prej tyre që tu përmbahen premtimeve.

Sipas Vuçuroviq, pjesmarrja e opozitës në qeveri nu ka sjellë asgjë të re, bile nuk kanë arritur as të mundësojnë që mbledhjet e qeverisë të jenë të hapura, ashtu siç kishin paralajmëruar.

Ai u bëri thirrje partive që marrin pjesë në qeveri që të dalin nga ajo dhe të mos tregohen të ndëgjueshëm ndaj “diktatorit”, duke aluduar në kryeministrin Gjukanoviq.

  • 1

    Radio