Aktuale Më shumë

Formohet pushteti i ri në Tivar

Prej tvteuta15:44, 24 Mars 2016

Partia Demokratike e Socialistëve, Mali i Zi Pozitiv, Socilademokratët dhe Partia Boshnjake, kanë nënshkruar sot marrëveshjen për formimin e pushtetit të ri në komunën e Tivarit.

Pas kësaj Partia Socialdemokrate do të dalë në opozitë pas gati 20 viteve. Aktorët e marrrëveshjes së re më parë kanë lajmëruar thirrjen e seancës për shkarkimin e kryetarit të Kuvendit Osman Subashiq vendi i të cilit sipas disa zërave do ti takojë këshilltarit të Malit të Zi Pozitiv Radomir Novakoviq Cakan.

  • 1

    Radio