Ekonomi Më shumë

FORCIMI I KAPACITETEVE

Prej tvteuta10:15, 23 Maj 2015

Të gjitha komunat e Malit të Zi, kanë pas rastin të shfrytëzojnë mjete nga fondet IPA dhe fakti se disa kanë qenë më tepër e disa më pak të suksesshme, thekson nevojën e vazhdimit të ngritjes së kapaciteteve të komunave, ka kumtuar ministria e punëve të jashtme dhe integrimet evropiane. Nga kjo ministri kanë apostrofuar se një numër i mirë i projekteve të realizuar në kuadër të komponentës dhe raportet në çështjet sistematike, prej të cilave përfitimet nuk mund të lidhen vetëm me një komunë ose me vetëm një institucion por në funksionimin e përgjithshëm të segmenteve të ndryshme të sistemit.

  • 1

    Radio