Aktuale Më shumë

Forca uron Krishtlindjet

Prej tvteuta15:19, 24 Dhjetor 2022

MESAZH URIMI ME RASTIN E FESTËS SË KRISHTLINDJES

 

Të nderuar bashkëkombas shqiptarë,

 

Në emrin tim dhe në emër të Forcës së Re Demokratike kam kënaqësinë e veçantë t’ju uroj festën e Krishtlindjes të gjithë besimatarëve të krishterë shqiptarë kudo që ndodhen dhe veprojnë.

Shqiptarët ndër shekuj kanë festuar të bashkuar festat e njëri-tjetrit, andaj këto ditë feste uroj t’i kremtoni me shëndet, paqe e gëzim me njëri-tjetrin, si dhe të shërbejnë për të punuar në zhvillimin e komunitetin tonë  dhe të kujdesemi më tepër për të pamundurit!

Për shumë mot Krishtlindjet, qofshin të paqta e të mbara për Ju dhe familjet e Juaja!

 

Gëzuar e për shumë mot!

 

Kryetar
Genci Nimanbegu

  • 1

    Radio