Politikë Më shumë

Forca përgëzon koalicionin

Prej tvteuta10:59, 22 Nëntor 2014

 Forca e re Demokratike ka përgëzuar themëlimin e koalicionit të dy subjekteve më të mëdha politike në republikën e Kosovës, Partisë Demokratike dhe Lidhjes Demokratike.

Në telegram urimin e Forcës thuhet se shqiptarët e Malit të Zi e kanë përcjellë me vëmendje gjendjen politike ne Kosovë dhe arritjen e marrëveshtjes së mirëpritur në interesin më të mirë te Kosovës, përfundon telegram urimi i nënshkruar nga lideri i saj Nazif Cungu.

  • 1

    Radio