Sociale Më shumë

FMS Ulqin bën regjistrimin e gjeneratës së tretë

Prej tvteuta15:54, 7 Qershor 2016

Fakulteti për Studime Mesdhetare i Ulqinit, i pari dhe i vetmi institucion akademik në Ulqin, bën regjistrimin e gjeneratës së tretë të studentave.

Aplikimet për regjistrim mund të dorëzohen prej datës 20 deri me datën 30 qershor, pranë shërbimit studentor të këtij fakulteti, kurse regjistrimi do të bëhet prej 1 deri me datën 5 korrik.

Më shumë informata mund të merrni në numrat e telefonit 069 440 674 ose në web faqen e fakultetit : www.fms-ulcinj.me.

  • 1

    Radio