Sociale Më shumë

“Filozofiada” përsëri në Ulqin

Prej tvteuta16:17, 7 Maj 2016

Lidhja e studentave të fakultetit filologjik të Nikshiqit edhe këtë vit janë organizatorët kryesor të manifestimit “Filozofiada”të cilët kanë vendosur si organizator dhe mikpritës të sjellin studentat nga ish Jugosllavia në Ulqin. Në hotelin “Olimpik” janë të akomoduar rreth 300 studentatë cilët gjatë këtyre ditëve sa janë duke qëndruar në Ulqin duke u  argëtuar në mënyra të ndryshme, në mes vehtes kanë organizuar ndeshje në sporte si të futbolli, volibollit, basketbollit etj, poashtu kanë pasur debate të shumta ku kanë diskutur mbi temat të cilat janë problematike për studentat e këtij drejtimi. Përveç që janë shoqëruar në mes vehtes, ato janë njoftuar nga afër me bukurit që ofron Ulqini.

  • 1

    Radio