Aktuale Më shumë

Film dokumentar për “Kriporen”

Prej tvteuta16:41, 21 Shtator 2016

Qendra për mbrojtjen dhe monitorimin e shpendëve sonte në Adën e Bunës ora 20.30 organizon shfaqjen e filmit dokumentar “Thesari i humbur i Ulqinit”,  “Ky dokumentar flet për historinë e Kripores së Ulqinit, nga perspektiva e punëtorëve dhe është i dedikuar pikërisht atyre. Qëllimi i të gjithë pjesmarrësve të kyçur në mbrojtjen e Kripores është që me këtë film të paralajmërojnë institucionet e sistemit që Kriporja është e rëndësishme nga aspekti i mbrojtjes së natyrës, por q dhe për të drejtat e punëtorëve, të cilët janë hallka më e rëndësishme e mirëmbajtjes së këtij ekosistemi të rëndësishëm, thuhet në kumtesën e kësaj organizate.

  • 1

    Radio