Sporti Më shumë

Filloi turneu i ping pongut në Ulqin

Prej tvteuta16:04, 23 Prill 2016

Nën organizimin e klubit “Valdanos” dhe Federatës së ping pongut të Malit të Zi, sot në Ulqin është hapur turneu i ping pongut, në të cilin marrin pjesë nxënësit e shkollave nga Bosnja, Serbia, Kosova, Mali i Zi dhe Shqipëria.

Sot do të ndeshen në mes tyre juniorët dhe seniorët, kurse nesër prej orës 11.00 do të luajn veteranët. Në hapjen solemne të turneut ishin të pranishëm kryetari i Komunës Nazif Cungu, dhe sekretari i Federatë së ping pongut të Malit të Zi Nenad Rakoçeviq.

 

  • 1

    Radio