Sociale Më shumë

Fillon nga puna ambulanca në Shtoj

Prej tvteuta10:11, 11 Korrik 2016

Sot në Shtoj pas disa viteve rihapet përsëri ambulanca shëndetësore që do të punojë në kuadër të Shtëpisë së Shëndetit.

Ambulanaca do të jetë në shërbim të vendasëve dhe mysafirëve gjatë sezonit veror, ku do të punohet në dy turne.

Hapja e ambulancës në këtë zonë të qytetit  ka qenë më e se nevojshme pasi që këtu frekueton një numër i madh i turistëve të cilët nuk do të kenë nevojë të vizitohen në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin.

  • 1

    Radio