Sociale Më shumë

Fillon fushata “Rripi për të gjithë”

Prej tvteuta15:35, 21 Prill 2016

Fushata “Rripi për të gjithë”, e cila ka për qëllim të rrisë ndërgjegjësimin e sigurisë në komunikacion ka filluar  me 20 prill, dhe do të zgjas deri me 10 maj, njoftohet nga Drejtoria e policisë.

Sipas njoftimit,  policia të paktën dy herë në ditë, nga katër orë, do të kontrollojë komunikacionin, ku vëmendje e veçantë do ti kushtohet përdorimit të rripit të sigurimit dhe ulëseve për fëmijët e vegjël.

  • 1

    Radio