Sporti Më shumë

Fillon “Ballon liga” në tenis

Prej tvteuta10:02, 22 Nëntor 2016

Në Ulqin ka filluar “Ballon liga” e cila organizohet për të tretin vit me radhë nga klubi i tenisit “Bellevue”.  24 pjesëmarrës do të garojnë për plot 1muaj për vendin e parë.

Drejtori i klubit Senad Tafa për televizionin Teuta shprehet i kënaqur me fillimin e turneut dhe shton që garuesit nga Shkodra janë shumë mirë të përgaditur për këtë turne. Njëri ndër garuesit e Shkodrës, Gzim Galiqi e vlerëson turneun me notën maksimale, dhe shpreh menidmin  se do të jetë shumë vështirë të luftohet për fitore pasi të gjithë pjesëmarrësit janë më se të përgaditur.

Për gjatë një muajit, të gjithë sportdashësit  do të kenë mundësi që të ndjekin këtë turne, dhe pse jo të njohin edhe lojtarë të ri të këtij sporti.

  • 1

    Radio