Slider Më shumë

Filloi me regjistrimet klubi i karatesë “Ulqini”

Prej tvteuta13:48, 20 Shtator 2022

Klubi i karatesë “Ulqini”, si çdo vit filloi me regjistrimet e anëtarësimëve të reja, ku për këtë foli edhe kryetrajneri i klubit Kujtim Sukaliq .

Sa iu përket grupmoshave ai tha se nuk ka një caktim ekzakt duke fillar nga mosha 4,5 vjec dhe më lart pranohen të jenë pjesë e klubit të karatesë “Ulqini”.

Ai tha se regjistrimet po vijojnë si asnjëherë më parë, dhe një numur I konsiderueshëm anëtaresh janë
regjistruar, krahasuar edhe me vitin e kaluar ku jo vetëm ky klub por të gjitha aktivitetet dhe tubimet ishin të ndaluara.

Në fund te bisedes kryetrajneri i klubit Kujtim Sukaliq dha një mesazh për të gjithë ato që akoma nuk janë të vendosur, duke thënë se cilido që të jetë ai sport është I shëndetëshëm për fëmijët.ks

  • 1

    Radio