Aktuale Më shumë

Festivali i XI-të i këngës për fëmije në Ulqin

Prej tvteuta16:03, 14 Nëntor 2016

Ndërmarrja Publike  Qendra Kulturore  Ulqin në Ulqin shpall konkurs për zgjedhjen e kengeve të Fest XI -Festivali i XI këngës për fëmije Ulqin

Këngët që konkurojnë duhet të jenë të publikuara për herë të parë në festival me kohezgjatje deri ne 3:20min.

Në festival  mund të marrin pjesë  fëmijët nga mosha 6 deri në  14 vjeç,ndërkaq

konkursi do te jetë i hapur deri me datën 1 dhjetor  2016.

Perzgjedhja dhe selekcionimi Ii tekstit behet ne komisonin e festivalit per tekste .

  • 1

    Radio