Aktuale Më shumë

Festivali i produkteve vendore “Shporta e vjeshtës”

Prej tvteuta12:18, 27 Tetor 2022

Për herë të parë në komunën e Ulqinit organizohet festivali “Shporta e vjeshtës” është ky festival i produkteve vendore.

ky aktivitet organizohet nga komuna e Ulqinit , Organizata Turistike e Ulqinit, Ministria e Bujqsisië, pylltarisë, si dhe nga OJQ Familja Hajdari.

Për të na folur mbi këtë aktivitet sot të ftuar në Emisionin e mëngjesit “Dite e Re” ishin Zeqarie Sulejmani  – Sekretare e sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Ruraldhe Ekologji, si dhe Qazim Hoxhiq – Drejtor i Organizatës Turistike të Ulqinit.

Për më tepër ndiqni intervistën…

  • 1

    Radio