Aktuale Më shumë

FD nuk do të marrë pjesë në konsultimet me Gjukanoviq

Prej tvteuta17:29, 15 Shtator 2022

Fronti Demokratik nuk do të marrë pjesë në konsultime me presidentin e Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, për mandatin e Qeverisë së re të Malit të Zi, njoftoi ky subjekt politik.

Ata shtuan se kryetarët e partive të Frontit Demokratik Andrija Mandiq, Nebojsha Medojeviq dhe Milan Knezheviq i dërguan një letër Gjukanoviqit në të cilën thanë se do ta njoftonin për emrin e përfaqësuesit pas bisedimeve.

“Siç e dini, diskutimet e shumicës parlamentare për formimin e Qeverisë së re të Malit të Zi janë duke vazhduar. Në këtë kuadër, partitë fituese të zgjedhjeve të 30 gushtit 2020, nënshkruan Marrëveshjen për formimin e Qeverisë së re të Mali i Zi, i cili mbështeti me nënshkrimin e tij 41 deputetë. Pas përfundimit të bisedimeve do t’ju informojmë për emrin e përfaqësuesit dhe do t’ju dorëzojmë numrin e nevojshëm të nënshkrimeve të deputetëve që mbështesin atë kandidaturë”, thuhet në letrën e drejtuesve të FD.

  • 1

    Radio