Ekonomi Më shumë

Falenderim, këngëtarit Labinot Tahiri!

Prej tvteuta14:35, 30 Prill 2020

Komuna e Ulqinit i shpreh mirënjohje dhe falenderon këngëtarin e njohur kosovar dhe ish deputetin  në Kuvendin e Kosovës Labinot Tahiri  për donacionin  me vlerë prej pesë mijë euro që pagoi në llogarinë rrjedhëse të Komunës së Ulqinit, mjete këto të destinuara  për ballafaqim me koronavirusin Covid 19. Ulqini dhe gjatë këtyre ditëve , po bën të gjitha përgatitjet dhe llogarit që edhe këtë verë qyteti ynë do presë mysafirët tanë tradicional nga Kosova dhe artistët  që çdo herë kanë qenë të mirëseardhur. Faleminderit Labinot!

  • 1

    Radio