Aktuale Më shumë

Fakultetet duhet të reformohen

Prej tvteuta10:06, 29 Mars 2016

Reforma e arsimit të lartë nuk ka të bëjë vetëm me avancimin e procesit cilësor mësimor dhe të njohurive, por edhe përmirësimi thelbësor të anashkaluara të cikleve të mëparshme të reformave, deklaroi rektorja e Universitetit të Malit të Zi Radmilla Vojvodiq.

“Reforma është shkëputje e llojit të vetë me praktiken e zhvillimit stihik dhe të hiperproduksionit të programeve dhe drejtimeve hetimore, pa pasur kujdes për qëndrueshmërinë dhe papërgjegjësinë për punësimin e kuadrove, ka theksuar rektorja Vojvodiq.

  • 1

    Radio