Politikë Më shumë

FAJTOR ËSHTË KRIVOKAPIQ

Prej tvteuta10:22, 6 Gusht 2015

Kryetari i Kuvendit është përgjegjës për pengimin e realizimit të projekteve Kraliçina Plazha, Aman dhe Mamulla. Mosbërja është pozicionim më i sigurtë për individët por është fatale për Malin e Zi, ka pohuar ministri për turizëm dhe zhvillim të qëndrueshëm Branimir Gvozdenoviq në një takim pune me gazetarët. Ai ka paralajmërua se qeveria nuk do të heqë dorë nga projektet të cilët javën e kaluar nuk kanë fituar shumicën e duhur në parlament dhe ka theksuar se të njëjtit vjeshtën e ardhshme do ti dorëzohen sërish parlamentit për miratim.

  • 1

    Radio