Aktuale Më shumë

Faik Nika viziton shkollën shqipe në Nju Jork

Prej tvteuta12:16, 5 Dhjetor 2022

Të dielen me datën 4 dhejtor shkollen shqipe në Nju Jork e vizitoi kryetari i Këshillit kombëtarë të Shqiptarëve në Mal të Zi, Faik Nika, i cili u njoftua me punēn dhe aktivitetet e shkollēs.
Gjatë vizitës së tij ai shprehu mirënjohje për mësueset dhe për stafin e tri shoqatave që po mbajnë gjallë traditen dhe kulturen shqiptare këtu në disaporë. Poashtu premtoj se do të mbështese projektet e radhës se shkollës dhe do të përpiqet që të siguroj tekste shqipe për nxënësit e kësaj shkolle.

  • 1

    Radio