Aktuale Më shumë

Eurovision: Televizioni Publik i Malit të Zi ka konfirmuar mos pjesëmarrjen

Prej tvteuta14:38, 14 Tetor 2022

Ekskluzivisht përmes Eurovisionfun mëngjesin e sotëm është njoftuar se, Televizioni Publik i Malit të Zi (RTCG) konfirmoi vendimin për të mos marrë pjesë në Eurovision 2023!

Në fakt, RTMZ në njoftimin zyrtar thekson se arsyet ekonomike kanë qenë ato që kanë diktuar këtë vendim. Kjo nuk do të jetë hera e parë që vendi i vogël ballkanik do të mungojë në Eurovision. Në vitet 2010, 2011, 2020 dhe 2021 për arsye të ngjashme u vendos që të mos përfaqësohej në këtë kompeticion.

As Bullgaria nuk do të marrë pjesë në Eurovision 2023.

  • 1

    Radio