Sociale Më shumë

Emision javorë Portreti

Prej tvteuta13:32, 8 Tetor 2015

Vijon emisioni”Portreti“ në televizionin Teuta, nga Hatixhe Nelaj çdo të hënë në ora 21:00, ritransmetimi ditën e nesërme në ora 15:00.

Protagonist  në emision persona të shquar në fusha të ndryshme.

Rrëfejnë ata që  kanë vënë themelet e shoqërisë tonë, akademikë, mjekë, profesorë, historianë, gazetarë, mësues, mami.

Jeta dje dhe sot, në skenë dhe pas skene.

Bëhuni pjesë e emisionit tonë duke na dërguar ide të reja dhe sygjerime.

Jemi të hapur për rrëfime që ngjallin kureshtje, frymzojnë, informojnë, por edhe edukojnë shikuesin.

hatixhe.nelaj@tvteuta.com

 

  • 1

    Radio