Aktuale Më shumë

Emërohen nënkryetarët i Komunës dhe sekretarja e Kuvendit

Prej tvteuta10:05, 31 Mars 2016

Në mbledhjen e djeshme të Kuvendit Komunal janë emëruar dy nënkryetarë të ri të Komunës nga rradhët e Partisë Demokratike të Socialistëve dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve.

Vaso Radoviq dhe Hadixha Gjoni do të jenë dy nga 4 nënkryetarët e ri të pushtetit aktual. Poashtu u bë edhe emërimi i Pranvera Suliq si sekretare e Kuvendit Komunal. Në mbledhje e emëruan edhe antarët e trupave punues dhe këshillave drejtues të ndërmarrjeve publike, kurse në mbledhjen e ardhshme u la që të diskutohet mundësia e pjesmarrjes edhe të opozitës në këto këshilla.

  • 1

    Radio