Sociale Më shumë

Eliza nominohet për klipin më të mirë debutues

Prej tvteuta14:03, 4 Qershor 2016

Për të 15 vit me rradhë zhvillohet “Netët e Klipit Shqiptar” . Në këtë edicion merr pjesë edhe këngëtarja e re nga Ulqini Eliza Markiq. Eliza nominohet për klipin me të mirë debutues me këngën mos hesht me tekst të Flutur Mustafës , muzik dhe orekstrim të Imi Nimanbegut dhe me regji te Ali Zigelit. 

Nata gala e ndarjes së çmimeve do të mbahet me 8 qershor pranë amfiteatrit afër liqenit të Tiranës. Përzgjedhja e fituesve bëhet me anë të votave të publikut, prandaj të gjithë qytetarët e komunës së Ulqinit ta perkrahim Elizen e cila mbane klipin me nr 34.

Votimin mund ta bëni duke ndjekur linkun:

http://www.neteteklipitshqiptar.com/2016/Java5/Klipi34.html

  • 1

    Radio