Politikë Më shumë

Elezagiq, ne krye te socialdemokrateve te Ulqinit

Prej tvteuta10:45, 6 Korrik 2015

Këshilli Komunal  i Ulqinit i Partisë socialdemokrate,pas përçarjes së subjektit politik qendror, zgjodhi  ushtrues të detyrës së kryetarit të këtij këshilli, Skender Elezagiqin.

Siç merret vesh nga PSD-ja në mbledhje ishin të pranishëm shumica dërrmuese e anëtarëve të Këshillit Komunal  “të cilët I dhanë përkrahje të plotë zbatimit të mëtejshëm të politikës së PSD-së dhe idesë së organizatës partiake të fortë, stabile dhe unike”,-   thuhet ndër të tjera  në kumtesën e PSD-së.

  • 1

    Radio