Aktuale Më shumë

EEMZ: Vendosje e matësave elektrik

Prej tvteuta10:07, 28 Mars 2016

Sot me 28 mars dhe nesër me datë 29, në disa lagje të Ulqinit do të vazhdojë vendosja e matësave të ri elektrik, njoftojnë nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Për shkak të punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë elektrike në Mëhallë të Re, Meteriz, Ullishtë , Bashbylyk , Mendër , rrugër Qazim Resulbegoviq, 26 Nëntori, Mirko Stojanoviq, Vido Matanoviq, dhe Marko Popoviq.

Në varësi të punimeve në këto zona do të ketë edhe nëdrprerje të energjisë elektrike prej orës 8,00 deri në orën 18.00.

  • 1

    Radio