Sociale Më shumë

EEMZ: Ndëprerje e energjisë në disa zona

Prej tvteuta09:33, 21 Janar 2016

Për shkak të punimeve në nënstacionin Kodra 110/35 kv, sot zonat e Katërkollës, Plazhit të Madh dhe Shtojit, do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 11 deri në orën 13.

Për shkak të punimeve në nënstacionin Katërkollë 35/10 kv, prej orës 14.15 deri në orën 15, komplet zona e Katerkollës do të ketë ndërprrje të energjisë elektrike.

Poashtu për shkak të punimeve në nënstacionet Meterizi 3 dhe 4, ndërprerje të energjisë prej orës 9.00 deri në orën 15.00 do të kenë rruga Vido Matanoviqa, prej Belvederit deri tek ndërtesat ushtarake.

  • 1

    Radio