Ekonomi Më shumë

EDHE PUNËTORË VENDËS

Prej tvteuta14:13, 15 Korrik 2015

Kompania kineze CRBS për ndërtimin e kampeve për vendosje të punëtorëve në Pelevo Brijeg, Llopata dhe në Jabuka, kanë angazhuar banorët vendas nga këto fshatra të cilëve ua paguajnë mëditjet nga 27 euro, njofton portali Analitika. Vendasit e kënaqur flasin se gjatë një muaji mesatarisht fitojnë 750 euro, e nëse nuk dëshirojnë të marrin ditë të lira, brenda 30 ditësh mund të fitojnë 810 euro. Në punën e ndërtimit të kampeve për akomodimin e punëtorëve janë angazhuar 40 vendës për një kantier.

  • 1

    Radio