Politikë Më shumë

E KA RUAJTUR STATUSIN E LIDERIT

Prej tvteuta11:13, 14 Gusht 2015

cgeuMali i Zi e ka ruajtur dhe fuqizuar statusin e liderit në planin e integrimeve evropiane, fqinjësisë së mirë dhe kontribuuesit konstruktiv në forcimin e bashkëpunimit rajonal, vlerëson Ministria për punë të jashtme dhe integrimet evropiane.

Mali i Zi në pjesën e parë të këtij viti, siç theksohet, ka vazhduar të zhvillojë dhe përparojë marrëdhëniet bilaterale me anëtarët e BE,vendet e Evropës Juglindore dhe me vendet më të zhvilluara dhe më me ndikim.

  • 1

    Radio