Sporti Më shumë

Dy turne në terrenet sportive “Bellevue”

Prej tvteuta12:13, 15 Qershor 2020

Ne klubin e tenisit Belvi në Ulqin po mbahen dy turne paralelisht. Turneu për grupëmoshat  e reja deri 14 vjeç për vajza dhe djem  të Malit të Zi , si dhe ai me karakter regjional “ Aurora”  kup për kategorinë senior i organizuar nga vetë klubi Belvi .  Interesimi vërehet  nga pjesëmarrësit të cilët ishin në një numër  të konsiderueshëm  duke marrë parasysh që jeminë situatë pandemike.

Sa iu përket rrezultateve, talenti nga ulqini Skender Katana , arriti të  fitoj në gjysmëfinale dhe do luaj në finale me kundershtarin  nga po i njejti klub Belvi, tenistin Belmin Shaboviq.

Sipas  fjaleve te z.Senad Tafa,  pritet të organizohen edhe ngjarje tjera në nivel shtetëror .

  • 1

    Radio