Sociale Më shumë

Dy ditë pushim për nxënësit e shkollave

Prej tvteuta09:50, 27 Tetor 2016

Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Mal të Zi, e hëna dhe e marta do të jetë ditë pushimi, bëhet e ditur nga Ministria e Arsimit. Siç u njoftua nga ky institucion, ne kalendarin shkollor për vitin 2016/2017, ministria parashikoi një pushim prej dy ditësh pas periudhës së parë të klasifikimit, çka do të thotë se dita e parë e punës pas periudhës do të jetë e merkura me 2 nëntor.

Kjo do të vlejë edhe për periudhat e tjera pasi në bazë të numrit të caktuar të ditëve të punës gjatë vitit shkollor, u vendos që dy ditët në mes të periudhave të klasifikimit të jenë ditë pushimi.

  • 1

    Radio