Sociale Më shumë

Dukaj : Kemi kapacitet që ti realizojmë projektet në të mirë të arsimit shqip

Prej tvteuta10:02, 15 Shtator 2016

I ftuar në studion e Televizionit Teuta, Marash Dukaj drejtori i Drejtorisë për arsimin shqip pranë Ministrisë së arsimit në Mal të Zi, u shpreh se planet dhe projektet e tyre janë të medha , por ato më thelbësoret janë përmirësimi i teksteve shkollore, ndryshimi i emrave në disa shkolla shqipe në Mal të Zi, hapja e një katedre të gjuhës shqipe në Univerzitetin e Malit te Zi, si dhe hapja e shkollës së muzikës në Tuz.

Këto janë projektet tona thelbesore të cilat synojmë që ti realizojmë në periudhen sa më të afërt të mundëshme,  u shpreh Dukaj.

Ai shtoj se drejtorati i tyre i ka kushtet dhe kapacitet që të arrijë në realizimin e këtyre projekteve.

  • 1

    Radio