Politikë Më shumë

DUHET PRITUR

Prej tvteuta10:38, 15 Maj 2015

Mali i Zi i respekton fqinjët  dhe çdo gjë që është definuar  me marrëveshje  dhe kontrata me ta , ka theksuar  ministri i punëve të brendshme Rashko Konjeviq . Në pyetjen që të komentojë vendimin e Dhomës përfaqësuese të parlamentit të B e H e cila nuk ka aprovuar rezolutën për Sutorinën , Konjeviq ka theksuar se duhet pritur vendimi zyrtar në komunikimin e rregullt ndërmjet dy shteteve, respektivisht përmes ministrive të punëve të jashtme.

  • 1

    Radio