Sociale Më shumë

Dr Pavle Marnikoviq- Doza të mjaftueshme të vaksinave

Prej tvteuta16:26, 5 Dhjetor 2015

Vaksinimi i qytetarëve nga gripi sezonal në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin ka filluar, dhe do të zgjasë deri kurë të ketë  të interesuar.

Kemi fituar rreth 1000 doza të vaksinave dhe shpresoi që janë të mjaftueshme,–shprehet drejtori i Shtëpisë së Shëndetit në Ulqin  Dr. Pavle Marnikoviq.

Marnikoviq deklaroi se gjendja shëndetësore në komunën e Ulqinit është stabile, edhe pse është sezoni i gripit,ndërkohë sa i përket kuadrove Marnikoviq tha se në të kaluarën kemi pas mungesë ,por tani jemi të kompletuar .

  • 1

    Radio