Sociale Më shumë

Donacion për fëmijët me aftësi të kufizuara

Prej tvteuta15:24, 10 Gusht 2016

Me iniciativën e Tina Llesheviq e cila jeton dhe vepron në SHBA janë organizuar disa aktivitete kulturore me qëllim të grumbullimit të të hollave për ndihmën e fëmijëve të cilët vuajn nga sëmundjet e ndryshme.

Në bashkëpunim me anëtarët e  OJQ-së  “Qendra edukativo-rekreative “Fizioactivity Massage” Sërgjan Kuzman dhe Esma Goga,  ato sot kanë bërë ndarjen e tre karrocave për fëmijë me aftësi të kufizuara dhe një sasi të konsiderueshme të ilaçeve për një fëmijë autik.

Këto individ janë të gatshëm për bashkëpunime të ngjajshme me qëllim që ti dalin në ndihmë atyre që nuk kanë mundësi të pajisen me karroca apo ilaçe adekuate të cilat kushtojnë shumë.

  • 1

    Radio