Aktuale Më shumë

Dobitë e vajit të bajameve (VIDEO)

Prej tvteuta12:09, 6 Mars 2023

Hethy Corner është rubrika e cila e realizojm në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” në bashkpunim me Florinda Resulanin pronaren e dyqanit Flora’s Helthy Corner.

Qëllimi i kësaj rubrike është që të sjellim në vëmendje produkte të shëndetëshme për shëndetin.

Në edicionin e fundit folëm për vajin e bajamave dhe dobit e tijë.

“Vaji i bajames është një produkt mirëbërës jo vetëm për lëkurën, por edhe për zemrën dhe zorrën e trashë.

Vaji i bajames është një ndër vajrat esencialë më të pasur me ushqyes, vitamina dhe minerale.

Ky vaj nxirret nga dy lloje bajamesh, por vaji më i mirë është ai i bajames së ëmbël.

Ky vaj ul kolesterolin, ushqen lëkurën e thatë dhe ndihmon kundër sëmundjeve kardiovaskulare, kancerit dhe diabetit.”

  • 1

    Radio