AKTUELNO Više

Đeka odgovorio Bratićkoj :“ Dobro ste izučili zanat kod Vašeg mentora“

Prej tvteuta14:44 24 Januar 2022

Predsjednik Demokratske partije (DP) i poslanika Albanske koalicije „JEDNOGLASNO“ koja funkcioniše u sklopu Kluba poslanika Socijaldemokratska partija SDP – Albanska koalicija „Jednoglasno,“ Fatmir Đeka oglasio se povodom reagovanja iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Saopštenje za javnost prenosimo integralno:
„Gospođo Bratić, mislim da nije lijepo, čak ni u Vašoj opskurnoj tiradi, da ne govorite istinu. Jer, ja, Fatmir Đeka, a ni gospodin Nik Đeljošaj, nijesmo bili poslanici saziva Skupštine Crne Gore 2016.-2020. godine. A još kada tu laž opet nastojite da upakujete za vlastite političke potrebe, onda zaključujem da ste dobro izučili zanat kod Vašeg mentora, šampiona-prevaranata, dr Zdravka Krivokapića. Kako ste najavili da ćete svaki dan biti na protestima, najljubaznije Vas molim da Vi govorite na svakom okupljanju. Poučeni Vašim sinoćnim porukama, uvjeren sam da ćete, upravo Vi, doprinijeti njihovom demokratskom profilisanju i snažnoj podršci od strane međunarodnih partnera u odbrani Vaše fotelje.
Ipak ste Vi, da se ne zaboravi, profesorica američke književnosti. Siguran sam da bi za Vas sve bilo ljekovito da ste podnijeli ostavku kada vam je Skupština Crne Gore krajem decembra izglasala nepovjerenje. Ovako se samo dnevno ponižavate. Sreća jedino što su Vam dani na funkciji odbrojani. Stoga Vas molim da još prilježnije nastavite sa čitanjem djela Marka Miljanova. Bićete duhovno bogatiji, a naučićete još mnogo toga o Arbanasima.
Eto, odlazeća ministarko, uvjerićete se da nije baš sve u funkciji.“

  • 1

    Radio