Sociale Më shumë

Ditë pushimi e shtunë, e diel, e hënë

Prej tvteuta12:28, 17 Maj 2016

Ditë  pushimi  me rastin e festës shtetërore Ditës së Pavarësisë  së Malit të Zi, do të jetë  dita e shtunë, e diel dhe e hënë, u bë e ditur nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Në bazë të ligjit për festat shtërore dhe të tjera, Dita e Pavarësisë festohet  me 21 dhe 22 maj

Meqenëse dita e dytë e festës I takon dita e diel ,ditë feste do të konsiderohet dita e hënë – kumtohet nga kjo ministri.

  • 1

    Radio