Sociale Më shumë

Dita e parë e manifestimit “Ditët e Diasporës”

Prej tvteuta17:09, 16 Gusht 2016

Në diten e pare te manifestimit “Ditët e Diasporës” jane zhvilluar garat sportive,duke vazhduar me takimin e zyrtareve te institucioneve komunale me perfaqeuesit e diaspores. Kryetari I BKA-së Kabil Kurti tregon per Tv Teuta se Qellimi i organizimit te ketij manifestimi te quajtur “Diaspore,ju thret vendlindja”,eshte prezantimi para përfaqësuesve nga diaspora , i mundesive per investime ne vendin tone.

Kryetari i Komunës ,Nazif Cungu pershendeti te gjithe te pranishmit duke shprehur gatishmeri te plote per bashkepunim me perfaqesuesit e diaspores.

Dita e sotme  eshte rezervuar per pjesen kryesore te ketij manifestimi ,dhe do te mbahet ne kompleksin Lamiga Group me fillim ne ora 21. Te pranishmit do te kene mundesi te ndjekin programin kultuto-artistik,si dhe te shijojne ushqime tradicionale.

  • 1

    Radio