Aktuale Më shumë

Dita e mbjelljes në Pyllin e Pishave – Plazhi i madh me datën 18 nëntor

Prej tvteuta19:08, 16 Nëntor 2022

Qeveria e Japonisë së bashku me Qeverinë e Malit të Zi po përpiqen të promovojnë menaxhimin e zjarreve dhe zvoglimin e rrezikut nga katastrofat natyrore të bazuara në ekosistem.
Njëri nga vendet për zhvillimin e aktiviteteve të Projektit është Plazhi i madh në Ulqin.

Projekti do të organizoje ditën e mbjelljes së pishave dhe do të prezantojë planin/strukturën për menaxhimin e ekosistemit bregdetar.

 

Sot për të folur më shumë rreth kësaj në emisionin e mëngjesit ishin të ftuar Sekretarja e sektorit të bujqësisë, zhvillimit rural dhe ekologjisë Zeqarije Sulejmani dhe poashtu kordinatorja e projektit Yuka Kamiya. Në emision u fol për rëndësinë e këtij projekti dhe poashtu ftuan të gjithë qytetarët të jenë pjesë e këtij aktiviteti.

Për më shumë ndiqni intervisten…

 

  • 1

    Radio