Sociale Më shumë

RAMA DHE THACI QYTETARE NDERI-CEREMONIA E PERFUNDUAR PA VOTIM TE KUVENDIT

Prej tvteuta10:34, 4 Prill 2015

Ulqini  kremtoI Ditën e komunës, e shtuna e parë e muajit prill.Në këtë kuadër,janë radhitur një mori veprimtarishë.Seanca solemne e Kuvendit të Komunës, ishte e vecante kete vit sepse per here te pare u ndane  mirënjohjet “Qytetar nderi i Komunës së Ulqinit”  te cilat i takuan kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama dhe ministrit të punëve të jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi,te cilet ne fjalimin e vete treguan falenderime per kete nderim qe u ka bere Komuna e Ulqinit.  Ne kuader te programit u  prezantuan edhe  Shoqata Miqtë e muzikës ” Rozafa expression”, sopranet, Gjylie Peling, Milica Llallosheviq dhe Arlinda  Agolli. Edhe   Dita e djeshme, ishte  në shenjë festimit solemn të Ditës së Komunës së Ulqinit, që nisi me Konferencën ndërkombëtare kushtuar integrimeve në Bashkimin evropian edhe në NATO, kryetari i Komunës Fatmir Gjeka ka pritur krerët vendorë të komuniteteve fetare,shpërndau kontratat 18 organizatave joqevritare, ka pritur studentët më të dalluar që kanë marrë bursë nga Konkursi i Komunës,sportistët etj.

  • 1

    Radio