Aktuale Më shumë

Dita e Komunës së Ulqinit 2016: Programi festiv

Prej tvteuta10:38, 28 Mars 2016

                                                              P r o g r a m i  f e s t i v – Dita e Komunës së Ulqinit 2016
              1 prill 2016, e premte

10:00 Hapja e konferencës shkencore ” Roli dhe efektiviteti i investimevenë procesin e integrimit të
shoqërive ballkanike pas Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit”, Instituti për Hulumtime Shkencore dhe
Zhvillim, Ulqin, Salla e Kuvendit Komunal të Ulqinit

12:00 Vizitë përfundimit të punimeve në shetitoren e Pyllit të Pishave

18:00 Ndjarja e bursave studetëve të dalluar
Salla e takimeve e Kabinetit të Kryetarit

19:00 Hapja e ekspozitës të piktoreve vendas: Rudi Goga, Bilal Nikeziq, Naser Hasa, Edin Kapllani, Jozo
Koçoviq, Vaida Hasaga Nimanbegu dhe Mersiha Resulbegu Mavriq
Pallati i kultures – Ulqin

20:00 Koncert festiv i Shkollës se Muzikës

                2 prill 2016, e shtunë

11:00 Seanca solemne e Kuvendit Komunal të Ulqinit

Programi:
Orkestra sinfonike e të rinjve nga Mali i Zi dhe Shqipëria, dirigjent Daniel Glineur nga
Belgjika
 Sopran Zorana Latković
 Sopran Gjylie Pelingu
Pjesë orkestrale nga autorë shqiptar dhe malaze.
Koktej
Qendra për Kulturë – Ulqin

20:00 Koncert festiv i muzikës klasike
Qendra për Kulturë – Ulqin

               3 prill 2016, e diele

10:00 Hapja e Panairit rajonal të artizanateve, arteve vizive dhe produkteve nga ulliri – GlobusART
2016 dhe shoqatat e ullishtarëve.
Shëtitorja në Ranë

11:00 Gara ne sporte luftarake ”Sporti është jetë”
Plazhi i Vogël, Ulqin

  • 1

    Radio