Sociale Më shumë

Disa pjese te qytetit do te jene pa rryme

Prej tvteuta09:50, 20 Maj 2016

Sot disa pjesë të komunës së Ulqinit nuk do të kenë furnizim me energji elektrike për disa orë. Për shkak të punimeve në trafostacionin Kodra 1 nuk do te kete rryme elektrike ne orarin prej 9.00-13.00 nje pjese e Kodrave dhe rruga e Kripores. Kurse ne orarin prej 9.00-15.00 per shkak te punimeve ne trafostacionin Femiq, nuk do te kete rryme ne qender te Shtojit. Poashtu per shkak te punimeve ne rrjetin percues ne Braticen e poshtme, ne orarin prej 9.00-15.00 nuk do te kete rryme pjesa e Bratices larte, lagja ne drejtim te Valdanosit.

 

  • 1

    Radio