Politikë Më shumë

DIASPORA, PËRKRAH PROJEKTET NË VENDLINDJE

Prej tvteuta11:35, 12 Qershor 2015

Kryetari i Komunës së Ulqinit,Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij,  ka pritur bashkëvendasin,Caf Boga, i cili prej kohesh jeton e vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kryetari Gjeka  edhe  me këtë rast   i bëri  thirje  disporës  për  të investuar  në vendlindje dhe paralajmëroi  takime  më  të shpeshta  me  ta , ku do   të   jetë e  kycur dhe Ambasada e SHBA -së në Podgoricë,- kumton Kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit.

  • 1

    Radio