Aktuale Më shumë

Dhuratë për Ministrinë e Arsimit

Prej tvteuta16:55, 4 Nëntor 2016

Elektroekonomia e Malit tëZi së bashku me Operatorin e sistemit të shpërndarjes, i kanë dhuruar Ministrisë së Arsimit pajisje të përdorura për komunikim dhe pajisje për dhomën e serverit më vlerë të parashikuar prej 10,000 euro.

Pajisjet e dhuruara përbëhen nga serverat, pajisjet për magazinimin e të dhënave ,pajisjet e rrjetit të internetit, si dhe dhjetë printera të rinj të cilët janë shpërndarë në institucionet arsimore. Pajisjet e dhuruara do të rrisin në mënyrë të konsiderueshme resurset ekzistuese në Ministrinë e Arsimit, të cilat janë thelbësore për zhvillimin e sistemit të informacionit në arsimin e Malit të Zi, si dhe shërbimit që Ministria është duke zhvilluar për të mbështetur sistemin e arsimit.

  • 1

    Radio