Politikë Më shumë

DËSHTON INICIATIVA

Prej tvteuta10:55, 19 Gusht 2015

Partia Demokratike e Socialistëve e Budvës nuk planifikon zgjedhje të jashtëzakonshme lokale dhe ka refuzuar iniciativën e PSP për formimin e koalicionit teknik. Siç njofton gazeta, “Vijesti”, kryetari i PDS të Budvës, Sërgjan Popoviq, ka thënës e kanë marrë vendimin nga PSP për marrjen e përgjegjësisë për funksionimin e pushtetit në komunën e Budvës. “ Kjo është dëshira e tyre e kamotshme që në një mënyrë tjetër të vinë në pushtet.Me dëshirën e qytetarëve këtë nuk mund ta bëjnë kurrë”, ka thënë Popoviq.

  • 1

    Radio